Čotar po porazu v Kopru: “Računali smo da bodo po neuspešnem začetku sezone igrali v krču…”

Koper je le dočakal prvo zmago v tej sezoni. Po porazih proti LL Grosistu Slovanu, Riku Ribnici in Celju Pivovarni Laško je na Bonifiki ukanil Ljubljano, ki je doživela drugi poraz.


IZJAVI PO TEKMI:

Uroš Rapotec, trener Kopra:

“Najprej čestitam gostom iz Ljubljane. Zelo neugodna ekipa, vseh 60 minut ne popuščajo in sami smo videli, da kljub temu, da smo si priigrali prednost, so igrali do konca. Jaz bom mojim fantom čestital. Mislim, da so posebej v prvem polčasu, pokazali dobro igro v obrambi in v napadu so se držali tega, kar smo se dogovorili in zadržali prednost. Drugi polčas smo v obrambi še naprej dobro igrali, v napadu pa držali prednost. Zadnjih 15 minut so dobili priložnost določeni rokometaši, ki se vračajo po poškodbah. Vidi se, da niso stoodstotni, ampak dobili so nekaj minut, da napredujejo in vem, da nam bodo v naslednjih tekmah prišli zelo prav. Čestitam ekipi in gremo naprej.”

Bojan Čotar, trener Ljubljane:

“Čestitam gostiteljem za zasluženo zmago. Seveda gre za zelo kakovostno ekipo in to smo mi tudi vedeli. Računali smo da bodo po neuspešnem začetku sezone igrali v krču. Mi smo bili na žalost premalo časa zbrani. V prvem polčasu smo podarili devet tehničnih napak, rokometaši Kopra so to znali kaznovati in tekmo mirno pripeljati do konca.”

 

RD KOPER : MRK LJUBLJANA 32:24 (19:11)

Špruk 6 (1), Poklar (1) in Breznikar po 6; Lukman 9 (7), Batagelj po 5.

Komentarji