Emir Taletović: “Sedem golov razlike ni realnih”

Včeraj sta se v 4. krogu lige NLB v Ivančni Gorici pomerila domači SVIŠ in gostje iz Velenja. Aktualni prvaki so slavili z 28-21, so pa do zmage prišli precej težje kot kaže rezultat. Prevertie izjavi po tekmi.


Marko Marojević, rokometaš SVIŠ Ivančne Gorice: 
“Borili smo se do zadnje minute. Zmanjkalo je malo izkušenj, malo športne sreče in tudi realizacija je bila slaba. Njihov vratar nam je obranil kar nekaj strelov. Tekme nismo mogli do izpeljati do konca. To je to. Nimam kaj drugega povedati.”
Emir Taletović, rokometaš Gorenja Velenja:
“Zavedali smo, se kam prihajamo in vedeli smo, da če ne bomo maksimalni, bomo imeli težave na tekmi. Tako se je tudi začelo, mi smo do prvega zadetka prišli v osmi minuti, medtem ko so tekmeci zadetke dosegali po tekočem traku. Vse jim je šlo, nam pa nič. Mučili smo se skozi celotno tekmo, da smo prišli do tega rezultata. Sedem golov razlike ni realnih. Ekipa SVIŠ Ivančne Gorice je na koncu malo padla, mi smo dvignili naš ritem igre, zadevali smo, kljub nekaterim napakam, ki se nam ponavljajo. Veseli smo, da smo izvlekli celo kožo in čestitke rokometašem SVIŠ Ivančne Gorice za dobro prikazano igro.”
FOTO: RK Gorenje Velenje

 

Komentarji