Čupić: “Žalosten bi bil, če bi odšel brez pravega pozdrava navijačev”

Največji uspehi Vardarja v zgodovini Vardarja so sovpadali s prihodom Ivana Čupića. V Skopje je kot evropski prvak prispel iz poljskih Kielc, že v prvi sezoni v novem klubu pa je Hrvat ponovil ta uspeh, potem ko je v finalu lige prvakov dosegel odločilni zadetek proti PSG-ju.


Dve leti kasneje se je Čupić v rdeče-črni majici znova veselil naslova evropskega klubskega prvaka in z Vardarjem osvojil državno prvenstvo ter ligo SEHA.

Konec te sezone se bo legendarno desno krilo vrnilo v domovino, kjer bo igral za PPD Zagreb. Priljubljeni “Čupko” je v srcu vsakega navijača Vardarja pustil neizbrisen pečat, sam pa je poudaril, da bi bil zelo žalosten, če ne bi dobil priložnosti, da se od njih poslovi na pravi način.

“Zelo bi si želel, da se navijači vrnejo na tribune in da se na primeren način poslovim od njih. Rad bi se jim zahvalil za nepozabnih pet sezon v Vardarju. Pogrešam tisti kavelj s tribune, ki nas je nosil, tako v klubu kot v reprezentanci. Navijači Vardarja so moja najljubša publika in zelo bi bil žalosten, če ne bi dobil priložnosti, da bi se jim zahvalil s terena za vse,” je dejal Čupić.

Vir: Balkan-Handball

Komentarji