Cvičkov derbi obeta veliko

V soboto ob 20.30 bo v Novem mestu na sporedu t. i. Cvičkov derbi – tekma med Krko in Trebnjem. Kljub položaju na lestvici so derbiji vedno posebna tekma, kjer je težko določiti klasičnega favorita. Krkaši sicer igrajo doma in so v vzponu, a Trimo letos prikazuje zares odlične predstave.


Pred tekmo je svoja pričakovanja predstavil Jan Bevec, igralec MRK Krka: »Zelo se veselimo prihajajoče tekme s trebanjsko ekipo Trima. Lahko vam zagotovim, da smo pred sobotno tekmo sproščeni in se na boj pripravljamo brez večjega pritiska in razmišljamo le o naših kvalitetah in pomanjkljivostih.”

Kaj pa lahko prevesi jeziček na tehtnici v novomeško korist? “Predvsem je pomembno, da smo vsi zdravi, samozavestni ter da v ekipi vlada pozitivno vzdušje. Ne oziramo se na trenutni položaj lestvice, saj smo prepričani, da prihajajo tekme, kjer bomo prikazali vpadljiv, všečen in pa zmagovit rokomet. Ekipa trdno zaupa v strokovni štab, saj le tako lahko izpolnimo naše cilje za to sezono. Lepo vabim vse navijače novomeške Krke na tekme v dvorano Marof, saj nam to veliko pomeni,” je razložil Bevc, ki se zaveda prednosti domačega terena. 

7. KROG 1. LIGE NLB

že odigrano, sreda, 16. 10. 2019
RD KOPER – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 20:26 (8:15) – VEČ O TEKMI TUKAJ

sobota, 19. 10. 2019
17.00 RK MARIBOR BRANIK – RK SLOVENJ GRADEC 2011
19.00 MRD DOBOVA – RD RIKO RIBNICA
19.00 RK GORENJE – RK JERUZALEM ORMOŽ
20.00 RD URBANSCAPE LOKA – RD BUTAN PLIN IZOLA
20.30 RK GORENJE VELENJE – RK JERUZALEM ORMOŽ

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO:  MRK KRKA

Komentarji