Cvijić se vrača na Slovan

Iz Rokometnega društva Slovan so sporočili novico, da je prišlo do menjave pomočnika trenerja. V prihodnji sezoni se bo na pozicijo pomočnika trenerja vrnil Marko Cvijić. 


Marko Cvijić je po odhodu iz Slovana deloval v Rokometnem klubu Logatec, v drugem delu sezone 2021/22 pa prevzel ekipo Ajdovščine, s katero je v 2. državni ligi zasedel končno tretje mesto. Po dveh sezonah se Cvijić ponovno vrača na Slovan, kjer bo ob boku Aleša Repine pomagal pri uresničitvi zastavljenih ciljev. Poleg pomoči pri članski ekipi bo sodeloval tudi pri ekipi starejših dečkov. 

Marko Cvijić, pomočnik trenerja: “Veselim se povratka domov. Upam, da bom ekipi in trenerju Repini, s katerim sva že uigran tandem iz preteklosti s svojim znanjem lahko pomagal pri uresničitvi želenih ciljev. Poleg dela s člansko ekipo mi dodaten motiv ob povratku predstavlja izziv dela s perspektivno ekipo starejših dečkov. Pred člansko ekipo je zanimiva sezona. Ob koncu sezone nas je zapustilo nekaj pomembnih igralcev, številčno pa kadrovskih sprememb ni bilo veliko. Nadejamo se, da bodo večje vloge v prihajajoči sezoni deležni tudi igralci iz našega mladinskega pogona, ki pa si bodo morali svoje igralne minute izboriti na igrišču. Verjamem, da se bodo vsi novi igralci hitro vključili in prilagodili našemu sistemu dela in igre. Kar se tiče ekipe starejših dečkov bi rad izpostavil, da moji cilji pri delu z mladimi niso rezultatsko usmerjeni, v ospredju bo tako le predajanje rokometnega znanja. Moja želja predvsem to, da se bomo na treningih in tekmah zabavali.”

 

FOTO IN IZJAVA: RD SLOVAN

Komentarji