Ibrahim Haseljić ostaja v Velenju

Iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje so sporočili, da se je Ibrahim Haseljić odločil podaljšati sodelovanje še za eno sezono. Kljub novici, da naj bi ob koncu sezone 2021/22 zapustil Velenje, se je vseeno odločil ostati. 


Ob koncu sezone 2021/22 je Ibrahim sporočil, da odhaja iz Velenja, a se je pred začetkom letošnje odločil, da ostaja. Ibrahim je v osje gnezdo prišel v začetku sezone 2016/17, v kateri je tudi prvič zaigral za člansko ekipo. Do danes je v dresu Velenja na poziciji desnega krila zbral kar 175 nastopov in prispeval 400 zadetkov. Poleg tega, pa je osvojil tudi dva naslova pokalnih prvakov in naslov državnega prvaka. 

Ibrahim Haseljić, rokometaš Gorenja Velenja: “Zelo sem vesel da bom še eno sezono član RK Gorenje Velenje. Ob koncu lanske sezone smo se sicer poslovili, a po pogovoru s svojimi najbližjimi, strokovnim štabom RK Gorenje Velenje ter bivšim in sedanjim direktorjem, sem se odločil, da ostanem v Velenju. V Velenju sem že šest let in se tu počutim kot doma. Veselim se nove sezone, ker menim, da bomo skupaj z okrepitvami tudi v tem letu nizali uspeha tako na domačih kot evropskih tleh.”

David Miklavčič, direktor RK Gorenje Velenje: “Kvalitete Ibrahima vsi poznamo. Veseli smo da se je odločil še za eno sezono ostati v osjem gnezdu.”

 

FOTO: RK GORENJE VELENJE

Komentarji