Danes dve prvoligaški tekmi, ena “za nazaj”, ena “za naprej”.

Danes bodo rokometni navdušenci lahko spremljali dve tekmi. Tisti, najbolj zvesti privrženci si bodo lahko celo obe tekmi ogledali v živo.


Škofljica v sklopu 21. kroga na domačem igrišču ob 19. uri gosti Koper, Ljubljana pa se bo ob 20:30 na Galjevici zoperstavila Krki, kar je še zadnja tekma prejšnjega kroga.

Tilen Dolinšek, rokometaš ŠRD Škofljica:
“V sredo nas čaka tekma proti favorizirani ekipi iz Kopra. Na tekmi bomo lovili nov par točk, ki jih nujno potrebujemo za obstanek. Za osvojitev točk bo potrebna borba v obrambi in osredotočenost v napadu.”

Luka Pernovšek, rokometaš MRK Ljubljana:
“Ekipa Krke v tej sezoni velja za ekipo, ki prikazuje dobre predstave v Evropi in slovenskem prostoru. Navsezadnje si je proti Celju priigrala tudi zaključni turnir pokalnega tekmovanja. Ampak to ne pomeni, da na tekmo odhajamo z belo zastavo, saj krvavo potrebujemo točke za obstanek v ligi. Zato lahko na Galjevici pričakujemo dobro tekmo, z borbo do zadnje sekunde.”

Gašper Horvat, MRK Krka:
“Po napornem gostovanju v Atenah nas čaka nova ligaška tekma v Ljubljani. Časa za pripravo ne bo veliko, zato bomo morali tekmeca od prve sekunde vzeti maksimalno resno in našo kakovost potrditi na igrišču. Vsi verjamemo, da bomo naše delo opravili tako, kot znamo in pripeljali novi par točk nazaj na Dolenjsko.”

Komentarji