David Bogadi: “Zasluženo smo zmagali”

Na obračunu ekip iz sredine lestvice se je zmage veselila prleška ekipa in se po številu točk izenačila z osmoljenko današnje medsebojne tekme. Obe ekipi imata – tako kot Koper (tekma manj) – po devet točk, vse so uvrščene med sedmim in devetim mestom.


Izjavi po tekmi iz obeh taborov:

Aleksander Atanasov, rokometaš RD Urbanscape Loka: “Na žalost smo izgubili. Mislim, da so bile danes sodniške odločitve velikokrat napačne, vendar ne smemo gledat samo na to in vse gledati kot celoto. Gremo naprej, na drugo tekmo. Nujno potrebujemo dve točki.”
 
David Bogadi, rokometaš RK Jeruzalem Ormož: “Za nami je težka tekma. Vedeli smo, kam prihajamo in da v preteklosti tu nismo imeli dobrih izkušenj. Nekako smo se pred tekmo dogovorili, da bomo dali vse od sebe, tudi priprave na Urbanscape Loko so bile odlične. Mislim, da smo zasluženo zmagali. V prvem polčasu so vodili gostitelji, potem zopet mi. V drugem polčasu so nas tekmeci ujeli ter povečali prednost. Vidi se, da smo izenačeni, cela liga je izenačena. Mislim, da so domači mislili, da bodo zmagali, ko so vodili za štiri gole, vendar se na srečo nismo predali.”
 
 
Foto: RK Jeruzalem Ormož
Komentarji