Davor Rokavec pravi, da je pristop na treningih pravi, Jan Pucelj pa opozarja da je ranjen lev najbolj nevaren

Sobotne tekme lige NLB bosta odprli ekipi Maribora in Ribnice. Mariborčani, ki še kar lovijo pravo rezultatsko formo in pomik na lestvice navzgor in Ribnica, ki s tremi točkami zaostanka za prvimi Celjani, čakajo na njihov spodrsljaj in se spet resno vključiti v boj za sam vrh.


Davor Rokavec, trener RK Maribor Branik: “Opravili smo sestanek z igralci, ki so se nato tudi sami iskreno pogovorili. Dogovorili smo se, da ostanemo pozitivni in da se bomo s skupnimi močmi in bodrenjem ter pomočjo skušali izvleči iz trenutnega položaja. Fantje dobro trenirajo, tukaj ni težav, tako da samo čakamo, da se igralci sprostijo in to pokažejo tudi na igrišču. Upam, da bomo že v soboto proti Riko Ribnici gledali pogumen Maribor, ki verjame vase.”

Jan Pucelj, igralec RD Riko Ribnica: “Maribor Branik ima svoje težave. Tekmeci niso v rezultatski formi, vendar to nas ne sme zmesti. Ranjen lev je najbolj nevaren. Začeti bodo morali zbirati točke in to bodo skušali storiti že to soboto. Na tekmece se bomo dobro pripravili, jih preučili in s pravim pristopom poskušali odnesti dve točki iz dvorane Tabor. To se od nas tudi pričakuje.”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: Anamarija Valentina Dajnko/RK Maribor Branik

Komentarji