Dean Bombač: “Jaz bi za te fante umrl na igrišču”

Islandija je na kolenih. Zanimiva tekma, kjer je vsak ljubitelj rokometa prišel na svoj račun. S slovenskega stališča je bil odločilen drugi polčas. Predvsem na krilih Klemen Ferlina in Deana Bombača. V pravem trenutku z odločilnimi obrambami oziroma podajami in zaključki na gol. A časa za slavje zagotovo ni, saj reprezentanco že v nedeljo čaka nova pomembna preizkušnja proti Madžarski, ki bo morda tudi odločala o potniku v polfinale.


“Še žena mi je doma pisala Dean, čutim to je tvoja tekma danes. Evo imela je prav. Vemo, da se ne borimo samo za sebe tukaj. Konec koncev hodimo zastonj, s fanti uživamo, Ljubomir Vranješ nam je vrnil nasmeh na obraz, uživamo na tekmah. Kar je pomembno, jaz vem, da bi za vse te fante umrl na igrišču in prepričan sem, da bi oni isto zamene,” je povedal igralec tekme Dean Bombač.

Tudi drugi ključen člen današnje zmage nad Islandijo Klemen Ferlin se strinja s tem da je nagrado prejel Bombač. “Zaslužil se je Dean. Sigurno res je, takrat, ko je bilo treba je zabil gol, podal igralcu kateri je bil prost. Danes tudi jaz sam nisem nekaj zadovoljen, ampak bom naprej delal, da bom zadovoljen in bom lahko še boljše pomagal ekipi.”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: Nebojša Tejić/kolektiff

Komentarji