Dean Bombač: “Na avtobusu sem fantom povedal kaj si mislim”

Slovenci še vedno obžalujejo poraz proti Madžarom. A časa za slabo voljo ne sme biti, saj jih že danes čaka nova odločilna tekma. 


“Vratar da. Morda bi ga morali zamenjati prej, to lahko priznam. A smo ga zamenjali pa ni pomagalo in sem ga nato znova zamenjal. Imamo tudi treninge, na katerih vidim kdo je v formi in kdo ne. Odločam se tudi glede na to. Slovenci tega ne vidijo,” je krivdo o morda prepozni menjavi vratarja na tekmi proti Madžarski priznal Ljubomir Vranješ.

“Pogovarjali smo se predvsem o tem zakaj in kako smo lahko to naredili. To je pač nekaj normalnega in žal nam je vsem, da smo to spustili iz rok. Ampak še vseeno je lahko veliko oziroma lahko odločamo o velikih stvareh, tako da bomo videli kaj bo naprej,” je napake o drugem polčasu zadnjem tekme komentiral Miha Zarabec.

“Vem, da smo mi bolj kvalitetni. Zdaj ta polčas nas je stal marsičesa ampak, moramo nadaljevati tista dobra polčasa. Moramo pokazati spet eno super predstavo,” pozitivno za nadaljevanje razmišlja Zarabec.

“Jaz sem prvi, ker imam skoraj največ težav s tem. Prvi, ko pridem v garderobo glavo dam do tal. Ampak potem nekako sem sam sebe uspel dvignit iz tega potegniti ven. Na avtobusu sem fantom povedal kaj si mislim. To je pač kar mora ostati med nami,” je svoje razočaranje po tekmi z Madžarsko komentiral Dean Bombač.

Vir izjav: RTV SLO
Foto: Anže Malovrh

Komentarji