Dean Bombač: “Nisem vedel, a bi gledal sedemmetrovko ali ne”

Še vedno odmeva zmaga Slovenije proti eni izmed glavnih favoritinj tega prvenstva in aktualni evropski podprvakinji reprezentanci Švedske. A časa za evforijo je konec, saj Slovence že zvečer čaka obračun proti Švici. Vseeno pa preberite kako sta zaključek tekme doživela Dean Bombač in Jure Dolenec.


Kako je zadnjo minuto srečanja proti Švedski doživel igralec srečanja Dean Bombač.Nekako na izkušnje na rutino. Pokazal podajo proti Juretu Dolencu, se vrgel v tisto luknjo in bili sta dva možnosti ali penal ali pa gol, oni so zbrali penal. Potem, ko sem prišel v obrambo sem se nekako obrnil stran, nisem vedel, a bi gledal, a ne bi gledal sem pogledal sem reku Jure bo dal ta gol gledam in ko ga je dal.”

“Malo sem razmišljal, da bi vrgel iz prve, ampak po drugi strani gre za zelo hitrega vratarja, zato sem se v zadnjem trenutku premislil. Potem sem pa videl, da je šel precej v desno, pomisli, da je to najbrž naredil zato, ker želi, da bi v nadaljevanju strelu v njegovo levo. Malo sem ga še počakal vrgel v njegovo desno dol in je uspelo,” je odločitev o strelu sedemmetrovke komentiral najboljši strelec slovenske reprezentance Jure Dolenec, ki se je ustavil pri 7 zadetkih.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: Nebojša Tejič/kolektiff

Komentarji