Derbi skupine B pripadel Dolencu in Jancu, Marguč uspešen na Danskem

V uvodni tekmi sredinega sporeda je Gašper Marguč z Veszpremom premagal Aalborg, ki je popustil in doživel tretji zaporedni poraz. Marguč je dosegel 3 gole, Veszprem pa je odigral srečanje v precej okrnjeni zasedbi, manjkal je tudi Blaž Blagotinšek. Veszprem v močni skupini B trenutno zaseda 2. mesto in zaostaja točko za vodilno Barcelono.


Domen Sikošek Pelko je z svojim Flensburgom odigral neodločeno v tekmi proti Stašu Skubetu in Jaki Malusu, ki pa sta tokrat ostala brez zadetkov. Za domačine pa je Sikošek Pelko dosegel 1 gol. Flensburg trenutno zaseda 2 mesto v skupini A, Meškov pa mu sledi na 3 mestu z 2 točkama zaostanka. Zagreb je tesno izgubil proti Motorju, tokrat pa v kadru ni bilo Darka Stojniča in Aleksa Vlaha.

V četrtek smo videli derbi Barce in Kiela, ki pa je gladko pripadel Barceloni. Miha Zarabec je spet odigral dobro tekmo, dosegel je tudi 4 gole. Na drugi strani je Blaž Janc prav tako zadel štirikrat, Jure Dolenec pa je dodal 2 gola. Kiel trenutno zaseda 4 mesto v skupini B, Barca pa drži prvo mesto in je še naprej stoodstotna.

Rezultati Liga prvakov:

Aalborg – Veszprem 27:33(18:16) Marguč 3 za Veszprem

Flensburg – Meškov Brest 29:29(13:11) Sikošek Pelko 1 za Flensburg, Malus 0, Skube 0 za Meškov

Kiel – Barcelona 26:32(15:16) Zarabec 4 za Kiel, Janc 4, Dolenec 2 za Barco

Komentarji