Derepaskova po zapravljenem skalpu prvakinj: “Naša težava je, da nas zmanjkuje v drugem polčasu.”

Da v Delo EHF Ligi prvakinj naslov najboljših ne pomeni vedno tudi, da je tista ekipa favorit, so včeraj skoraj dokazale rokometašice Krima Mercatorja, ki se niso ustrašile branilk naslova. Še več, v prvem polčasu so jih povsem nadigrale (16:10). A tudi devet golov prednosti v prvem delu žal ni bilo dovolj. Strelski mrk v nadaljevanju je naredil svoje in ljubljanske rokometašice so bile po šestdesetih minutah zgolj za zadetek oddaljene od nove točke v sezoni.


Nataša Derepasko, trenerka RK Krim Mercator: “Danes sta zmanjkali koncentracija in disciplina v drugem polčasu, predvsem v napadu. V tako kratkem času je težko karkoli spreminjati, skupaj smo opravile le tri treninge. Potrebno se bo boriti, si pomagati in spodbujati. Verjamem, da bo šlo navzgor. Naša težava je, da nas zmanjkuje v drugem polčasu. Pred nami sta dva tedna, ki ju bomo izkoristili za pripravo na nove tekmice in odpravili napake iz drugega polčasa današnje tekme. Zagotovo bomo črpali pozitivne stvari iz prvega dela igre. Upam na boljši rezultat.”

Tjaša Stanko, rokometašica RK Krim Mercator: “Težko je. Znova se je ponovil ta en zadetek na koncu. Prvi polčas je bil odličen, pohvaliti je potrebno vse. V drugem delu je bila realizacija preslaba in točke so se nam znova izmuznile. Lačne smo zmage in to se vidi na terenu. Res si želimo zmage.”

Komentarji