Tilen Kosi: “Tekma je bila prava promocija za slovenski rokomet”

Včeraj sta se v 8. krogu lige NLB pomerila Jeruzalem Ormož in Gorenje Velenje. Spremljali smo pravo rokometno poslastico, ki se je končala brez zmagovalca. Preverite izjavi po tekmi iz obeh taborov.


Tilen Kosi, rokometaš Jeruzalema Ormoža:
“Za nami je mesec oktober, ki si ga bomo zapomnili za vse večne čase. Uspešni v Evropi, v državnem prvenstvu pa zmagi nad Ljubljano in Slovenj Gradcem ter remi proti aktualnimi državnim prvakom iz Velenja. Tekma je bila prava promocija za slovenski rokomet in tudi delitev točk je več kot zaslužena. V prvem polčasu smo odigrali bistveno bolje, ampak na koncu iztržili le zadetek prednosti. V  drugem polčasu smo se mučili na postavljeno obrambo os. Na koncu pa v dramatični končnici iztržili točko po zaslugi obramb Alena Skledarja. Ponosen sem na vse fante, ki nosijo dres Jeruzalema Ormoža v tem trenutku. Velik hvala tudi občinstvu, ki je na koncu prepričalo našega vratarja, da bo zagotovo obranil zadnji strel tekmeca. Na koncu nam je za popolni uspeh zmanjkala sekunda.”
Aljaž Pajntar, rokometaš Gorenja Velenja:
“Naj povem, da v svoji karieri še nisem nikoli zmagal v dvorano Hardek, ki jo radi poimenujete trdnjava. Za nas je izguba točke enaka porazu, ampak roko na srce je delitev točk pravična. Čestitke Jeruzalemu Ormožu, saj je pravi klub, ki ga zelo spoštujem. Vzdušje je eno boljših v Sloveniji in pravi užitek je igrati tukaj. Ko pa bom kot vratar tukaj zabeležil še zmago, jo bom spoštoval bolj kot katerokoli.”
FOTO: RK Jeruzalem Ormož

 

Komentarji