Dino Hamidović v boju za najboljšega igralca BIH

Novopečeni član RK Trimo Trebnje Dino Hamidović, kandidira za najboljšega rokometaša BIH. Hamidović, ki je v vrste Trima prestopil iz Gračanice. Po mnenju bosanskega medija Oslobodenja.ba pa so Hamidoviča nominirali v zadnji krog glasovanja v boju za najboljšega bosanskega rokometaša v sezoni 2018/19.


Dvaindvajset letni Hamidović je svoje prve rokometne korake storil leta 2007 v Gračanici, kjer je igral vse do letošnjega poletja. Pri petnajstih letih je debitiral za člansko zasedbo, kjer je kazal zelo velik potencial. Bil pa je tudi stalni član mlajših reprezentančnih selekcij Bosne in Hercegovine.

V zadnji sezoni pri Gračanice je na 30 tekmah vknjižil 260 zadetkov ter bil suvereno najboljši strelec bosanskega prvenstva. S svojimi predstavami je bil eden izmed ključnih mož preboja Gračanice in druge v prvo ligo. V prvi ligi pa je nato svojemu matičnemu klubu še pomagal do tretjega mesta in, tako igranja v pokalu Challenge.

Dino Hamidović bi bil lahko v primeru nadaljevanja svoje odlične igre pri Trimu, eden izmed kandidatov bosanske izbrane vrste na naslednjem evropskem prvenstvu, ki ga prihodnje leto januarja gostijo Norveška, Avstrija in Švedska. Do sedaj je Hamidović v dresu Bosne in Hercegovine zbral 4 nastop ter dosegel 7 zadetkov.

Za Dina Hamidovića lahko glasujete na spodnji povezavi ter mu s tem pomagate do naziva najboljši bosanski rokometaš za sezono 2018/2019.

GLASOVANJE – TUKAJ

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji