VIDEO: Mačkovšek navdušuje navijače Veszprema

Igralci Veszprema so trenutno na pripravah v Sloveniji – natančneje v Kranjski Gori. Med napornimi treningi se pa najde tudi čas za zabavo in osvežitev v bližnjih rekah in jezerih, kjer je Mačkovšek našel svoje veselje.


Na Facebooku je zaokrožil posnetek Boruta Mačkovška, ki je v manj kot 15 minutah že zbral preko 100 odzivov. Po jutranjem treningu so se igralci Veszprema odpravili do jezera Jasna, kjer pa je slovenski reprezentant pokazal svoje znanje skakanja v vodo in naredil salto nazaj. 

  

Mačkovšek je za slovensko izbrano vrsto v 89 nastopih zadel 201 gol. Da gre za izredno dobrega rokometaša priča tudi njegov prestop iz Celja v Veszprem. Gre namreč za drugi najvišji prestop iz celjskih vrst v zgodovini kluba. Z Madžari je podpisal 2-letno pogodbo.

Rekorden prestop iz Celja je uspel Sergeju Rutenki leta 2005 (vrednost: 400.000 €).

“Lahko rečem, da so sanje postale resničnost. Vemo, da je Veszprem eden od najboljših klubov v Evropi. Zame bo to velik korak naprej, veselim se ga. Veliko mojih prijateljev igra tukaj, veselim se igranja z odličnimi igralci v Veszprem Areni pred odličnim občinstvom. Upam, da se bodo stvari dobro odvile,” je junija lani – ob prestopu – povedal Mačkovšek.

Za Celjane je zbral 204 nastope in dosegel 702 zadetka.

Komentarji