Dobaj posojen v Škofjo Loko

Gašper Dobaj, mladinski reprezentant, ki ga čez 6 dni čaka mladinsko SP v Celju, je podaljšal pogodbo z RK Celje Pivovarna Laško do leta 2021, a so se v upravi aktualnih državnih prvakov odločili, da ga v naslednji sezoni posodijo v RD Urbanscape Loka.


Dobaj je eden izmed najboljših vratarjev svoje generacije (rojen 1998). Za člansko ekipo Celja je zbral 37 nastopov. V naslednji sezoni pa bo oblekel dres Urbanscape Loke, kamor so ga posodili Celjani z razlogom, da si nabere čim več prvoligaških izkušenj in se v Celje vrne še boljši.

Gašper Dobaj o podaljšanju pogodbe z RK Celje Pivovarna Laško: »Podaljšanje pogodbe z najboljšim slovenskim klubom mi osebno pomeni veliko, saj je to potrditev dobrega dela v preteklih letih. Zelo sem vesel, da bom lahko še naprej del najtrofejnejšega slovenskega kluba, ki mi je v letih, odkar sem v Celju, omogočil odlične pogoje za trening in napredek. Skupaj z Brankom Tamšetom sva se dogovorila, da bo za nadaljevanje moje kariere dobro, da naberem kakšno leto izkušenj v prvi slovenski rokometni ligi. Glavni cilje je, da bom lahko v prihodnosti še več prispeval k uspehom celjskega kluba.«

Poleg Dobaja bosta v naslednji sezoni škofjeloški dres oblekla še Peter Krivic in Tim Jenko Bogdanić.

 

Pripravil: Primož Petrovič Vernikov
FOTO: RK CPL / Slavko Kolar

Komentarji