Dobova potrdila odhod šestih igralcev

MRD Dobova je po lanskoletnem uspehu in osvojitvi petega mesta v elitni ligi NLB v letošnji sezoni stopila velik korak nazaj. Dobovčani so namreč v letošnji sezoni zasedli (le) enajsto mesto na lestvici lige NLB, kar je v primerjavi s prejšnjo sezono padec za šest mest.


Sredi sezone se je klub razšel z glavnim trenerjem Benjaminom Terašem, ki bo v naslednji sezoni opravljal vlogo glavnega trenerja v Avstriji pri prvoligašu BT Fuchse.

Dobova je ob zaključku letošnje sezone tudi sporočila odhod šestih igralcev. Na našem portalu smo že poročalu o odhodu vratarja Tilena Lebna in igralca Adama Seferovića. Leben odhaja k slovaškemu prvaku Tatran Prešov, Seferović pa se bo v avstrijski prvi ligi pridružil Benjaminu Terašu.

Slovenski prvoligaš je sporočil še novico o odhodu štirih igralcev. Klub zapuščajo tudi desni zunanji Dean Šešić, desni krili Dario Raguž in Teo Jezernik ter krožni napadalec Matej Košir.

Slovenski prvoligaši se krepijo, MRD Dobova pa bo morala pošteno zavihati rokave s kadrovanjem za prihodnjo sezono, če želi še naprej konkurirati v ligi NLB.

 

FOTO: MRD Dobova

Komentarji