Dobova: Rezultati so, sponzorjev (še) ne

Dobovčani so v letošnji sezoni zares lepo presenečenje. Marsikdo jih ni pričakoval niti v sredini lestvice, a izkazalo se je, da so bile takšne napovedi krivične do Posavcev. Trenutno zasedajo 5. mesto, a so s tekmo manj od Gorenja točkovno izenačeni z Velenjčani, kar pa se lahko v primeru nedeljske zmage nad Mariborom spremeni. Kljub dobrim rezultatom pa so v dobovškem klubu malce potarnali, da potrebujejo generalnega pokrovitelja in da ga pospešeno iščejo.


“Vse ostale ekipe na vrhu rokometne lestvice imajo namreč vsaj dvakratnik dobovskega proračuna,” je za e-posavje.com dejansko finančno stanje razložil prvi mož dobovskega kluba Mišo Kostevc. 

“Če želimo ohraniti standarde in razvoj posavskega rokometnega jedra ter sočasno zagotavljati nadaljnje vložke v prvoligaško člansko ekipo, ki je na nek način promotor rokometa v regiji in zaradi katere si mladi še bolj želijo vstopati v rokometni svet, je naslednji veliki cilj uprave pridobitev generalnega sponzorja,” je za omenjen portal cilje predstavil Kostevc.

FOTO: MRD DOBOVA

Komentarji