Krimovke optimistično v boj za 4 točke v napredovanju

V nedeljo ob 17. uri bo na Kodeljevem v sklopu zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakinj gostoval Švedski Savehof. Krimovke bi v primeru zmage v naslednji del tekmovanja prenesle 4 točke, v primeru neodločenega izida 3, v primeru poraza pa 2 točki. 


Pomembnosti nedeljske tekme se zaveda vodja strokovnega vodstva, ki je najprej pohvalil svoje igralke: “Vidi se, da se naša forma stopnjuje. V prvem krogu smo bili še malce “zeleni”, zdaj pa smo formo zadržali na želenem nivoju. Strah me je, da se bomo zadovoljili s prehodom naprej. Treba je zmagati in v nadaljevanje prenesti 4 točke. Ne želimo si končati skupinskega dela tekmovanja s porazom, zato verjamem v to, da bodo glave na pravem mestu,” je dejal Uroš Bregar, ki upa, da se bodo dobre igre iz gostovanj prenesle tudi na domač parket.

“Za nami je super zmaga in praktično smo si napredovanje že zagotovili, a škoda bi bilo, da bi se s tem zadovoljili. Vemo, kaj prinaša nedeljska zmaga in upam, da bomo končno zmagale tudi na domačem terenu in razveselile domače navijače,” je trd boj proti Savehofu napovedala kapetanka ekipe Polona Barič.

Kaj pa zdravstveni karton? “Vse so zdrave in pripravljene na boj,” je razložil Bregar. 

Poleg tega je trener tigric tudi opozoril: “Kljub temu, da smo na Švedskem zmagali, so možnosti za zmago v nedeljo 50-50. Savehof je pridobil na samozavesti, mi sicer tudi, a nikakor ne gre podcenjevati nasprotnic zaradi zmage v gosteh.”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

Komentarji