Domen Košir: “Razočarani smo, da smo kljub dobri borbi doživeli poraz”

V Ivančni Gorici smo spremljali izjemno izenačen obračun med domačim SVIŠem in gostujočo Krko. V prvem polčasu so bili morda za odtenek boljši Novomeščani, a gostitelji niso dovolili, da bi si priigrali večjo prednost. V drugem polčasu s rokometaši SVIŠa rezultat hitro izenačili, nato pa smo do zadnjih minuti spremljali igro gol za gol. V zaključku so imeli več sreče gostje ter se razveselili zmage z rezultatom 27:29.


Domen Košir, rokometaš RK SVIŠ Ivančna Gorica: “Dobro smo igrali, a očitno nam v zadnjem obdobju taki zaključki ne gredo od rok. Nismo se mogli odlepiti na dva gola prednosti. Krka je povedla in ostali smo brez točk. Razočarani smo, da smo kljub dobri borbi doživeli poraz.”

Vladan Lončar, rokometaš MRK Krka: “Tekma je bila zelo zanimiva. Zelo slabo smo odigrali v obrambi tekmecem dopustili veliko golov. Tega si ne bi smeli dovoliti. Zaradi tega je bila tekma vse do konca zelo težka. SVIŠ je kakovostna ekipa, ki je bila v tej sezoni že petkrat nepremagana. Kar štirikrat so je igrala neodločeno in veseli smo, da se to tokrat ni ponovilo. Naš cilj je bil osvojiti dve točki, kar nam je na koncu tudi uspelo.”

V naslednjem krogu bodo igralci SVIŠa odšli na gostovanje v Ormož, Krkaši pa bodo na domačem parketu gostili Ribnico.
 
 
FOTO: Barbara Tekavec Štular / RK SVIŠ Ivančna Gorica
Komentarji