Zoran Jovičić: ”Igrati moramo svojo igro in držati visok ritem”

Rokometaše Velenja v 3. krogu Evropskega pokala čaka srbski Partizan. Izjave iz velenjskega tabora pred tekmo.


Zoran Jovičić, trener RK Gorenje Velenje: ”Prijateljske tekme so nekaj, Evropski pokal pa nekaj popolnoma drugega. Ne glede na zmago v Sarajevu, je Partizan spoštovanja vredna ekipa, katero sestavljajo dobri igralci, ki so tudi člani reprezentance Srbije. Imajo zelo dobro zunanjo linijo, desni zunanji je izjemno tehnično podkovan. Naša naloga je biti boljši na obeh tekmah 3. kroga, igrati moramo svojo igro in držati visok ritem. Če jih bomo na domačem igrišču dobro zaprli in onemogočili lahke zadetke, verjamem, da bomo imeli ugoden rezultat pred povratno tekmo.”

Jernej Drobež, rokometaš RK Gorenje Velenje: ”Zavedamo se, da nas v nedeljo čaka težka tekma. Partizan ima nekaj zelo dobrih posameznikov. V tekmo moramo vstopiti maksimalno resno. Če si želimo dobrega rezultata, bomo morali skozi celotno tekmo gristi in igrati borbeno v obrambi.”

Matevž Skok, vratar RK Gorenje Velenje: ”O prijateljski tekmi s Partizanom ne morem veliko povedati, saj sem jo zaradi poškodbe izpustil. Z Emirjem se odlično dopolnjujeva in verjamem, da bo tudi tokrat tako. Želimo si zmage s čim večjo razliko in mirne povratne tekme.”

Komentarji