Domen Makuc odlično razpoložen na gostovanju v Celju

Včeraj sta bili odigrani v ligi prvakov še dve tekmi, tekma med Meškovom in Portom pa je bila zaradi slučaja golmana Quintane odpovedana. Vardar je slavil pri Elverumu, Barcelona pa je tesno premagala Celjane, ki so se dobro borili proti slovitim tekmecom.


Vardar je tekmo proti Elverumu bolje odprl, a je Elverum hitro prevzel vajeti igre in dobil prvi polčas. Tudi večino drugega polčasa so Norvežani vodili, na koncu pa je Vardar zbral več moči in slavil. Najbolj raspoložen pri Elverumu je bil Carl Pujol s 5 zadetki, pri Vardarju pa Timur Dibirov z 9 zadetki.

Celjani so se dobro upirali sloviti Barceloni, veliko večino prvega polčasa so tudi vodili, nikoli pa niso zaostajali. Drugi polčas je bolje začela Barcelona, a so Celjani kljub temu dvakrat povedli, na koncu pa je bila boljša Barcelona in slavila pri Celju. Najbolj raspoložen pri Barceloni je bil Luis Frade, ki je dosegel 7 zadetkov, Domen Makuc jih je dodal 5, Blaž Janc in Jure Dolenec sta zadela po 2 krat. Pri Celjanih je Domen Novak dosegel 7 zadetkov.

Komentarji