Ovniček z Nantesom slavil proti Zagrebu Stojnića in Vlaha

V sredo so bile odigrane tri tekme v ligi prvakov. Psg je doma visoko premagal Kielce, Kiel je tesno slavil proti Aalborgu, Nantes pa proti Zagrebu.


V Parizu je bila odigrana tekma med Kielcami in domačim Psg-jem, dobili pa so jo domačini. Psg je bil na tekmi izjemno raspoložen, vodili so praktično od začetka in stopnjevali ritem, Poljaki niso imeli možnosti za zmago in Psg je slavil z 37-26. Najbolj je bil raspoložen Luk Steins, ki je dosegel 6 zadetkov za Parižane, na drugi strani jih je za Poljake Simon Sičko dosegel 5.

Kiel je gostil Aalborg in tesno slavil z 28-26. Tekma je bila izenačena, po polčasu pa so sicer vodili Danci. Kiel je tekmo rešil šele na koncu, Danci so vodili praktično celoten drugi polčas, a Kielove izkušnje so prevagale in Nemci so slavili. Najbolj je bil pri Kielu raspoložen Hendrik Pekeler s 5 zadetki, pri Aalborgu pa Sebastian Barthold s 6.

Ovničkov Nantes je na domači tekmi slavil s 30-28 in prizadejal Zagrebu še 12 poraz v 12 tekmah. Zagreb se je sicer na tekmi dobro držal in pustil dober vtis, a Nantes je bil premočan. Rok Ovniček je dosegel 2 gola za Nantes, za Zagreb jih je Darko Stojnić dosegel prav toliko, Aleks Vlah pa ni dosegel zadetka.

Foto: Hbc Nantes

Komentarji