Dragana Cvijić s sedmimi operacijami kolena

Ena najboljših igralk na svetu ženskega rokometa, Dragana Cvijić, je za Balkan-Handball.com čustveno spregovorila o bitki srbske ekipe za olimpijske igre v Tokiu, pa tudi o dnevih v CSM v Bukarešti in odločitvi, da podpiše za slovensko RK Krim Mercator.


“Imela sem težko obdobje, to je bila druga operacija istega kolena v treh mesecih. Ista poškodba. Med igranjem sem se veliko mučila, igrala sem poškodovana in morala sem ponoviti operacijo. Zdravnik mi je rekel, da bom tri mesece zunaj terena in tako je tudi bilo. Za seboj imam cel teden treningov z ekipo, koleno ne reagira, ne nabrekne, počutim se dobro,” pravi Dragana, ki ima kar sedem operacij kolena v svoji karieri.

Kako pa je prišlo do dogovora s Krimovkami? “V Ljubljani sem povedala za moje težave s kolenom, a vseeno so rekli, da me želijo v ekipi. V načrtu je več vlaganja in poskus napada F4. Trener je zelo dober, igra se po določenem sistemu, kot sem igrala do prihoda v Bukarešto. Vedno sem vedela, kako in kaj naj storim. Odločila sem se za Krim, ker vem, da dobro igrajo, dobro delajo in to me je najbolj zanimalo. Ko je sistem dober, lahko dobro deluje in daje dobre rezultate,” je povedala Dragana Cvijić.

FOTO: CSM BUKAREŠTA

Komentarji