Drama v Ormožu se je razpletla z neodločenim rezultatom

V 8. krogu sta se v dvorani na Hardeku pomerila domači RK Jeruzalem Ormož in gostujoči Gorenje iz Velenja. Spremljali smo lahko izjemno zanimivo in napeto tekmo, ki pa se je po drami in izenačenem zaključku končala z neodločenim rezultatom.


Tekmo so v dvorani na Hardeku bolje odprli gostje, ki so hitro povedli s prednostjo 3-1. Nato so se zbrali domačini in na krilih glasne podpore domačih navijačev hitro preobrnili rezultat, ko je za 4-3 zadel Bojan Čudič. Nato smo spremljali tekmo gol za gol, pri gostih je bil razpoložen Aleks Kavčič, pri domačih pa Martin Hebar in Tilen Kosi. V 24. minuti so po dveh zadetkih Nika Ćirovića povedli z dvema zadetkoma prednosti(13-11). Ćirović je bil v zadnjih minutah izjemno razpoložen in postavil je rezultat prvega polčasa, ki so ga dobili domači z 16-15.  Drugi polčas se je začel izjemno izenačeno, v gostujočih vratih pa se je razigral Emir Taletović, ki je prikazal nekaj izjemnih obramb. V 39. minuti so po dolgem času povedli tudi Velenjčani, ko je za 19-18 zadel Domen Tajnik.

. Ormožani so v naslednjih minutah grešili v napadu, kar je s pridom izkoriščal Matic Verdinek, ki je bil izjemno razpoložen in je zadetke dosegal kot po tekočem traku. V 51. minuti so gostje po zadetku Ibrahima Haseljića povedli z 24-22. Nato sta na sceno spet stopila Bojan Čudič in Tilen Kosi, ter rezultat izenačila. V 58. minuti je rdeči karton za goste prejel David Miklavčič. Gostje so imeli 2 zadetka prednosti, a domačini so imeli svoje načrte. Najprej je zadel Čudič, nato še David Bogadi, vmes pa je zadetek dosegel razpoloženi Verdinek. V zadnji minuti je rezultat tekme postavil razpoloženi Tilen Kosi, napad Velenjčanov pa je ustavil Alen Skledar in na Hardeku nismo dobili zmagovalca.

RK JERUZALEM ORMOŽ : RK GORENJE VELENJE 28:28(16:15) Kosi 7, Čudič 5; Verdinek 8

FOTO: RK Jeruzalem Ormož

Komentarji