EHF ima novega partnerja!

Evropska rokometna zveza in globalni velikan TikTok sta se dogovorila za sodelovanje na EHF evropskem prvenstvu 2022.


Rezultat sodelovanja bo prisotnost TikToka na LED panojih in kockah pod stropom. Uporabniki aplikacije bodo lahko v živo govorili z igralci in si ogledali ozadje dogajanja. Prav tako pa bo ustvarjen uradni ključnik #HandballSkills.

Med prvenstvom bo aktivna tudi nova prva stran aplikacije, kjer bodo na voljo najboljši trenutki tekem, najboljši #HandballSkills posnetki, posnetki v živo in urnik tekmovanja. Obenem pa bodo dnevno izbirali uporabnike, ki bodo povabljeni na tekme.

Navijači si bodo v aplikaciji lahko ogledali otvoritveno slovesnost ter vsaj tri najbolj zanimive tekme. Sekretar EHF-a je glede sodelovanja povedal: “Smo izjemno veseli, da smo sklenili partnerstvo s tako razširjeno in poznano znamko kot je TikTok. Prav tako nas nadvse veseli, da naša stran postaja kraj, kjer se zbirajo navijači z vseh koncev. Verjamemo, da bo sodelovanje omogočilo povezavo z milijoni navijačev po vsem svetu, ki se prej niso mogli povezati z našim športom.”

“Ker je TikTok moderna platforma, se trudimo povezati s številnimi pomembnimi dogodki, ter tako povezati sveta na internetu in v živo. Veseli nas, da bomo podpirali dogajanje na EHF EURO 2022 in tako povezali navijače širom sveta,” pa je dejala Paula Kornaszewska, vodja marketinga pri TikToku.

Vir: EHF

Komentarji