Erin Novak odhaja v tujino!

Po Brežicah, Novemu mestu in Celju se je mlada slovenska reprezentantka odločila, da je prišel čas za tujino. Erin Novak bo v prihodnji sezoni branila barve madžarskega kluba Kisvárda, ki se zadnje tri sezone nahaja približno na polovici močne madžarske lige. 


21-letna Novakova je kazala odlične predstave že od samega začetka, še posebej pa se je razživela v novomeški Krki in letos v Celju. V preteklosti je bila kapetanka mladinske reprezentance, danes pa je stalna članica članske izbrane vrste. V svoji mladi karieri je že dokazala, da se znajde tako na položaju levega kot srednjega zunanjega igralca. 

Nazadnje je z reprezentanco osvojila 8. mesto na evropskem prvenstvu v Sloveniji, s Celjankami pa so letos priznale premoč le Krimu in Ajdovščini. 

Erin Novak: “Že kot otrok sem sanjala o igranju v tujini, zato sem bil zelo vesela, da so me kontaktirali iz Kisvárde. Vem, da se bom pridružila mladi ekipi, polna sem energije in želje po učenju, zato sem prepričana, da se bom brez težav vklopila v ekipo. Madžarsko prvenstvo je zelo močno, kar zame pomeni dodatno motivacijo in priložnost za napredovanje. Po svojih najboljših močeh bom pomagala ekipi pri doseganju ciljev. Veselim se novega okolja in spoznavanja novih ljudi.”

Erin, obilo sreče, znanja in pa seveda, da bi šlo brez poškodb!

Komentarji