Ferlin in Leban odščipnila točko Flensburgu

Pretekli vikend je bil v Bundesligi odigran drugi krog tekmovanja v novi sezoni. S sobotno tekmo sta ga otvorila Patrik Leban in Klemen Ferlin, ki sta remizirala pri Flensburgu. Jan Grebenc je z Mindenom izgubil na gostovanju pri Balingenu, Miha Zarabec pa je s Kielom premagal Melsungen. Marko Bezjak je prišel do odmevne zmage na gostovanju pri Rhein Neckarju, Urh Kastelic in Domen Novak pa sta z Goeppingenom oziroma Wetzlarjem slavila na domačih tekmah.


Klemen Ferlin je na gostovanju pri Flensburgu svoji ekipi pomagal z 9 obrambi in pripomorel k veliki točki. Patrik Leban se ni vpisal v strelsko statistiko. Končni rezultat tekme je bil 27-27. Miha Zarabec je na gostovanju pri Melsungenu ob zmagi Kiela 33-26 dosegel 4 zadetke.

Marko Bezjak je ob odmevni zmagi na gostovanju pri Rhein Neckarju z 28-25 za Magdeburg prispeval 2 zadetka. Kristjan Horžen se za Rhein Neckar ni vpisal med strelce. Urh Kastelic je ob zmagi Goeppingena nad Lubbeckom, kjer je Aljoša Rezar zbral 7 obramb v statistiko vpisal 5 obramb. Domen Novak se za Wetzlar ni vpisal med strelce.

 

Komentarji