Ferlin prekratek na gostovanju pri Melsungenu, Škof do remija

V nemški bundesligi se je 20. krog začel že v četrtek, ko so bile na sporedu 4 tekme. Gorazd Škof je s svojim Ludwigshafnom doma remiziral proti Wetzlarju, Klemen Ferlin pa z Erlangenom tesno izgubil na gostovanju pri Melsungenu. Tim Rozman je s svojim Essenom izgubil pri Leipzigu.


Essen je gostoval pri Leipzigu in tesno izgubil, potem ko so bili v prvem polčasu izenačeni in na odmor odšli z rezultatom 14-14. V drugem delu pa so popustili in na koncu tesno izgubili z 26-23. Tim Rozman za Essen ni dosegel gola. Essen se nahaja na predzadnjem mestu lige in bo bil hudo bitko za obstanek med elito.

Gorazd Škof je gostil Wetzlar in remiziral proti Wetzlarju. Ludwigshafen je sicer v prvem delu vodil že za 5, na koncu pa popustil in remiziral z Wetzlarjem. Gorazd Škof je zbral 1 obrambo. Klemen Ferlin je z Erlangenom gostoval pri Melsungenu in tesno izgubil. Erlangen je bil večino prvega polčasa boljši, na koncu pa jim je malo zmankalo za kakšno točko. Klemen Ferlin je zbral 6 obramb. Erlangen trenutno zaseda 13. mesto v Bundesligi.

FOTO: HC Erlangen

Komentarji