Krka s pomembno točko proti Ribnici

Krka je danes v domači dvorani gostila ekipo Ribnice, v zaključku pa so prišli do izjemno pomembne točke v boju za obstanek. Ribničani so imeli prednost skozi večino tekme, v zaključku pa je Krka uspela zadržati točko v domači dvorani.


Začetek tekme se je začel izenačeno, potem pa so Ribničani zaigrali malenkost bolje in si priigrali prednost 2 zadetkov, ko so povedli z 2-4. Krki se nato ni uspelo približati, Ribničani pa so držali prednost 2 zadetkov in jo trdno držali. V 20. minuti se je Krka približala na  zadetek, potem ko je strel s sedmih metrov uspešno izkoristil Tilen Kukman. Polčas je z minimalno razliko pripadel ekipi Ribnice, ki ga je dobila z 11-12.

V drugem delu so spet bolje začeli Ribničani, v 45. minuti pa so si priigrali že 4 zadetke prednosti in prvo otipljivejšo prednost. Tudi v 50. minuti so držali prednost 4 zadetkov in zdelo se je, da nebomo spremljali napete končnice, a ni bilo tako. Krkaši so v zadnjih minutah zaigrali izjemno, v zadnjih 5 minutah so dosegli 4 zadetke, prejeli pa niso nobenega in Krka si je priborila pomembno točko v borbi za obstanek. Najbolj razpoložen v domačih vrstah je bil  Vladan Lončar, ki je dosegel 7 zadetkov, pri gostih pa jih je Tilen Strmljan dosegel 6.

FOTO: Gašper Simonič

Komentarji