Gašper Horvat se seli v Trimo

RK Trimo Trebnje se že krepi pred novo sezono. Njihov dres bo v naslednji sezoni oblekel Gašper Horvat. Gre za igralca, ki se najbolj znajde na poziciji levega zunanjega. Dvaindvajset letnik ime že ogromno izkušen s prvoligaškim rokometom, saj je do leta 2017 branil barve RK Jeruzalem Ormož, zadnja štiri leta pa je preživel v Ribnici. Horvat je z ekipo iz Trebnjega podpisal dvoletno pogodbo.


Gašper Horvat, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
“Občutki ob podpisu pogodbe so super. Verjamem, da gre za neko zdravo sredino, v katero se bom dobro vklopil. Klub ima visoke ambicije, kar je eden izmed glavnih razlogov za prihod v Trebnje. Prav tako mi je všeč filozofija trenerja Uroša Zormana, ki igra taktičen in potrpežljivi rokomet. Z veliko igralci se poznam, pozitivno sem vesel in komaj čakam, da se prične nova sezona.”

Anton Janc, predsednik RK Trimo Trebnje:
“V prihodnji sezoni sestavljamo zasedbo, ki bo sposobna tekmovati za sam vrh Lige NLB in igranje v EHF European League. Vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za sodelovanje z enim najperspektivnejših slovenskih rokometašev, Gašperjem Horvatom. V naslednji sezoni mu želim obilo sreče na parketu. Verjamem, da se pod vodstvom Uroša v našem klubu lahko razvije v pomembnega članskega reprezentančnega igralca.”

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: 
Gašper Horvat
POZICIJA: Levi zunanji
DATUM ROJSTVA: 
10. 4.1998
VIŠINA/TEŽA: 
198 cm / 93 kg
DOSEDANJI KLUBI: 
RK Jeruzalem Ormož (-2017), RD Riko Ribnica (2017-2021), RK Trimo Trebnje (2021-).

FOTO: Dominik Pekeč / RK Trimo Trebnje

Komentarji