Globalna blagovna znamka novi sponzor RK Celje Pivovarna Laško

Iz rokometnega kluba RK Celje Pivovarna Laško so sporočili, da so sklenili sodelovanje z novim partnerjem in sponzorjem. Gre za globalno blagovno znamko Herbalife Nutrition. 


“Izjemno smo ponosni, da smo postali sponzorji Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Naše skupne vrednote – kot so timsko delo, predanost in odličnost, tvorijo popolno partnerstvo. Veselimo se, da bomo s ponudbo izdelkov športne prehrane H24 in z izkušnjami pri sodelovanju z več kot 200 vrhunskimi športnimi ekipami in drugimi ljudmi po vsem svetu, podprli prehranske potrebe ekipe, tako na igrišču kot zunaj njega. Partnerstvo s tako velikim ugledom bo tudi okrepilo našo prisotnost v vrhunskem športu in hkrati potrošnikom ter distributerjem okrepilo zaupanje v našo blagovno znamko ter v visokokakovostne, znanstveno podprte izdelke,” je od podpisu pogodbe povedal generalni direktor Herbalife Nutrition Goran Nikolić. 

Miroslav Benick, direktor RK Celje Pivovarna Laško je dodal: “Podjetje Herbalife Nutrition je s svojimi izdelki, ki veljajo za izredno kakovostne in so kot takšni nepogrešljiv dodatek k prehrani vrhunskih in tudi rekreativnih športnikov, že stalnica vrhunskega športa. Veseli nas, da so v nas prepoznali partnerja, s katerim si želijo spisati uspešno zgodbo tudi v Sloveniji. Verjamem, da je pred nami uspešno obdobje sodelovanja in da bodo našemu klubu na vseh ravneh pomagali pri doseganju dobrih rezultatov. Sodelovanje z tako globalno izjemno prepoznavnim podjetjem je za nas izjemna stvar, sodelovanje s Herbalife Nutrition pa je zagotovo eno izmed tistih, ki bo omogočilo nadaljevanje bogate rokometne tradicije v Celju.”

Foto: RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji