Glogovšek: “Bliža se prvi posavski derbi te sezone”

Prvi posavski derbi v sezoni med Dobovo in Krškim bo na sporedu danes ob 19. uri. Kaj so rokometaši obeh ekip povedali pred tekmo?


Toni Glogovšek, rokometaš RK Dobova: “Bliža se prvi posavski derbi te sezone, k nam namreč prihaja ekipe iz Krškega. Kot vsi vemo, so posavski derbiji vedno zanimivi in napeti, predvsem pa na njih vlada odlična navijaška atmosfera. Pričakujem “moško” tekmo, na kateri bo štela vsaka žoga. S soigralci smo se na tekmeca maksimalno pripravili, prav tako pa obljubljamo borbo za vsako žogo, vse do zadnjega sodniškega žvižga. Ob tej priložnosti bi povabil vse ljubitelje posavskega rokometa, da se nam pridružite in pričarate nepozabno navijaško vzdušje.”

 

Jure Švalj, rokometaš RK Krško: “Po domači tekmi s Celjani nas v soboto čaka vroče gostovanje v Dobovi. V ekipi vlada super vzdušje, v Dobovo odhajamo po novi dve točki. Favorita na sobotni tekmi ni, saj gre za sosedski derbi. Z dobro igro v obrambi, kot tudi v napadu, ter pomočjo s tribun se z soigralci nadejamo nove zmage.”

 

FOTO: RK Dobova

Komentarji