Grega Krečič: “Vesel sem ponujene priložnosti in upam da jih bo še čim več”

Na včerajšnji tekmi sta za slovensko člansko izbrano vrsto debitirala Gašper Horvat in Grega Krečič. Slednjemu se je že na debiju uspelo tudi vpisati med strelce. Krečič je tudi podal izjavo glede včerajšnje tekme, njegovega zadetka in pa poteka priprav na bližajoče se svetovno prvenstvo na Poljskem in Švedskem.


“Prva tekma za reprezentanco in prvi gol. Vesel sem ponujene priložnosti in upam da jih bo še čim več. Seveda smo nekoliko slabše volje zaradi poraza ampak ne glede na to mislim da smo odigrali korektno tekmo sploh za ta del priprav kjer se še lovimo. Veliko je novih igralcev ki smo prvič tu. Do prvenstva imamo še nekaj dni treningov in tekmo kjer se bomo poskušali čim bolje uigrati ter na prvenstvu pokazati kaj znamo in zmoremo”.

Grega Krečič je del priprav že od samega začetka. Pred novim letom pa se je dokazoval kot član B-reprezentance. “Treningi niso naporni. So prilagojeni. Veliko je igranja taktičnih zamisli da se čim bolje spoznamo in uigramo s soigralci”, je zaključil Krečič.

Prvi zadetek Grege Krečiča za Slovenijo.

FOTO: RZS

Komentarji