Namesto Šiška prišel Cokan

Uroš Zorman je bil primoran poseči po prvi menjavi. Poškodovanega Petra Šiška, ki naj bi imel težave z desnim kolenom je zamenjal Tim Cokan, desnokrilni rokometaš aktualnih slovenskih državnih prvakov, ekipe RK Celje Pivovarna Laško. 


21-letni Šiško je imel težav s koleno že pred začetkom reprezentančnih priprav. Težav so se na treningih pred prvim dvoboje z Madžarsko le še stopnjevale. Kljub seveda velik želji po nastopanju za Slovenijo na velikem tekmovanju pa je Peter Šiško, priprave danes zapustil.

Šiško pa ni edini, ki ga pestijo poškodbe. Na včerajšnji tekmi je močan udarec v koleno prejel Blaž Janc. V kakšnem stanju je njegovo koleno še ni jasno. Prav zaradi tega je selektor Zorman v reprezentanco poklical Tima Cokana, saj je trenutno na položaju ostala zgolj z Domnom Novakom.

Cokan se je v tem pripravljalnem obdobju že dokazoval, saj je bil član B-reprezentance, ki je pred novim letom odigrala tekmo s Srbijo in jo tudi suvereno dobila 38:27, prav Tim Cokan pa je bil z 10 goli najboljši strelec ekipe.

Komentarji