Uroš Zorman: “Po porazu nisem razočaran, sem pa jezen”

Za slovenskimi reprezentanti je prva izmed dveh pripravljalnih tekem proti Madžarski. Po odlično odigranih 50. minutah je sledilo nekaj črnih minut, tudi z izključitvijo obeh krožnih napadalcev in ključnima igralcema v obrambi, Blaža Blagotinška in Stefana Žabića. Slovenija bo imela priložnost za povratni obračun že jutri, ko se bosta reprezentanci pomerili še v Veliki Kaniži.


Uroš Zorman, selektor slovenske reprezentance:
“Po porazu nisem razočaran, sem pa jezen. V prvem polčasu smo na trenutke igrali presenetljivo dobro glede na dejstvo, da smo skupaj le nekaj dni, in vseskozi nadzirali Madžare. V uvodnih osmih minutah drugega polčasa smo igrali preveč statično, nato pa znova zagospodarili na igrišču in imeli vajeti igre v svojih rokah do 50. minute. V finišu tekme smo se ‘vrteli kot metuljčki’ okoli madžarske obrambe. Pred nami je veliko dela, še bolj moramo delati na agresivnosti tako v napadu kot obrambi”.

Aleks Vlah, rokometaš Slovenije:
“Zelo slaba končnica nas je stala zmage, tudi sam sem naredil veliko napako v teh trenutkih. Do svoje igre sem vedno kritičen, ne glede na zmago ali poraz. Že na naslednji tekmi moram biti boljši, priložnost za to bo že v soboto na Madžarskem”.

FOTO: RZS

Komentarji