Grosupeljčani uspešno nad Izolane

V 14. krogu Državne rokometne lige sta se pomerila RK Grosuplje in RD Butan plin Izola. Igra je potekala izenačeno. V drugem delu tekme so domači rokometaši pričeli z bolj dinamično igro in svoj naskok strmo povečevali. Nasprotniki so v nadaljevanju prednost uspešno topili, vendar niso naredili preobrata. Zmaga je bila na strani domačinov.


Matej Kučič je že v prvem napadu uspešno streljal na gol. Odgovor je hitro dal Kristijan Atanasov. Ekipi sta bili v prvem delu tekme zelo izenačeni, so pa tempo narekovali domačini. Prvi polčas se je končal z dvema goloma naskoka Grosupeljčanov (15 :13).

V nadaljevanju igre so domačini začeli z bolj dinamimčno igro in hitro povečevali naskok. Ko je izid znašal že 22 : 15, so se prebudili tudi Izolani. Zadel je Mirko Dugajlić. V naslednjem napadu za gostujoče pa sta sledila še zadetka Nika Šmigoca in Nika Montaniča. Razmerje na semaforju se je postopno ravnovesilo. Primorci so znova znižali razliko na 2 gola zaostanka (27 : 25). Zmagali so Grosupeljčani za rezultatom 28 : 26

Najboljši strelci tekme so bili Domen Stopar (9), Andrej Yankovskyy (7) in Simon Stopar (7)

FOTO: FB RD Butan plin Izola

Komentarji