Hebar: “Še imamo rezerve”

V petek se je nadaljevalo tekmovanje v 1. krogu Lige NLB. V Ormožu je domači Jeruzalem proti Dobovi vodil celotno tekmo, a se ta nikakor ni predala. Pet minut pred koncem je ekipi ločil le zadetek,končnih 28:25 pa je s svojim 11. zadetkom postavil domači junak obračuna, Martin Hebar.


“Po pričakovanju smo se za zmago nad močno zasedbo Dobove morali maksimalno potruditi. V drugem polčasu so nas gostje skoraj ujeli, a je na našo srečo vratar Aleš Zemljič odlično opravil svojo nalogo. Še imamo rezerve in le-te bo potrebno na prihodnjih tekmah izkoristiti, če bomo želeli zbirati točke. S svojo igro sem zelo zadovoljen. Trdo delo skozi celotno poletje se mi je izplačalo,” je po zmagi nad Dobovo povedal igralec tekme in strelec enajstih golov Martin Hebar.

Rokometaši Dobove so bili po tekmi povsem razočarani: “Zmaga Jeruzalema Ormoža je zaslužena. Storili smo preveč napak v napadu, kar nas je drago stalo. Menim, da smo sposobni prikazati precej boljše predstave. Smo pa veseli, da se je Liga NLB začela,” je dejal vratar Dobove Tilen Leben.

FOTO: RK Jeruzalem Ormož

Komentarji