Ocvirk: “Nisem zadovoljen z igro”

Celjski rokometaši so v soboto odigrali prvo tekmo v letošnji sezoni lige NLB. V Zlatorogu je gostoval povratnik med slovensko elito RD LL Grosist Slovan. Celjani so na tekmi proti Ljubljančani dosegli zanesljivo zmago, a trener Tomaž Ocvirk ni zadovoljen s predstavo.


“Po rezultatu sodeč bi lahko bil zadovoljen, vendar sem vse prej kot to. Igra ni bila na nivoju, kot bi morala biti, predvsem nekateri igralci so delali preveč napak. Prvi polčas je bil res dober, v drugem pa smo imeli veliko preveč težav, sploh v igri v obrambi smo delali napake, ki si jih ne bi smeli dovoliti, kajti proti močnejši ekipi so lahko usodne. To je element, ki ga vsekakor moramo popraviti in čaka nas še zelo veliko dela, da bomo na nivoju, kot si želimo biti,” je po tekmi dejal trener Celja Tomaž Ocvirk.

“V taboru Slovana pa je bilo več razlogov za  nezadovoljstvo: “Nisem zadovoljen z današnjo tekmo. V petnajstih minutah smo zakockali tekmo. Res je, da je Vujović takrat povezal nekaj obramb, a v tistem obdobju prvega polčasa smo naredili veliko preveč tehničnih napak in takrat nas je Celje prerešetalo iz nasprotnih napadov. Takšna razlika, sploh pa proti Celju, je potem neulovljiva. V drugem delu smo se nekako postavili, a tudi Celjanom je igra nekoliko padla, tako da končni rezultat verjetno ni povsem realen. Moramo se iz tega kaj naučiti in v naslednjih tekmah iz tega potegniti več,” je po tekmi nezadovoljstvo izrazil trener Slovana Aleš Repina.

Komentarji