Horžen se po letu dni premora vrača na igrišče

Iz Rokometnega kluba Grosuplje so sporočili, da se jim bo v novi sezoni pridružil tudi Jan Horžen, ki se po letu dni premora vrača na igrišče.


Grosupeljčanom se bo v novi sezoni pridružil 22- letni Jan Horžen, ki je z igranjem rokometa začel pri RK Sviš Ivančna Gorica. Jan je v preteklosti igral za Sviš, Trebnje in nazadnje za Grosuplje. 

“O ciljih je vedno nehvaležno govoriti in jih obešati na veliki zvon, vendar le ti morajo obstajati, da veš za kaj vlagaš svoj vsakodnevni trud. Naš cilj pred prihajajočo sezono je jasen, torej vrh 1. B rokometne lige, kar pomeni, da se želimo konkurenčno boriti z ostalimi ekipami za preboj v 1. A državno rokometno ligo. Ne glede na končni razplet prvenstva, ki je v 1. B ligi vedno skrajno nepredvidljiv, bomo zadovoljni z uvrstitvijo med najboljše štiri ekipe v ligi. V pokalu je zgodba malenkost drugačna. Gre za play-off sistem, torej se igra le eno tekmo in je vložek drugačen. Nemalokrat odloči tudi le dnevna forma. Pri tem je potrebno poudariti še, da so v tekmovanje vključeni tudi vsi prvoligaški klubi. A kljub vsemu tudi v tem tekmovanju stremimo k čim višji uvrstitvi. Gremo tekmo po tekmo in hkrati upamo, da nas bo vseskozi spremljala tudi sreča pri žrebu. Verjamem, da nam tudi v tem tekmovanju lahko uspe zavidljiv rezultat,” je o ciljih spregovoril Jan Horžen. 

 

FOTO: RK GROSUPLJE FB

Komentarji