Aleks Vlah: “S tekmo ne moremo biti zadovoljni”

Celjani so na včerajšnji tekmi superpokala po napetem boju morali priznati premoč Velenjčanom. Po izvajanju sedemmetrovk se je tekma končala z rezultatom 33:35.  


IZJAVI PO TEKMI: 

Alem Toskić, trener RK Celje Pivovarna Laško:Tekmeci so zasluženo prišli do zmage, potem ko so bili večji del srečanja boljši nasprotnik. Vseeno smo se na koncu uspeli vrniti v igro, prišli smo do izenačenja in imeli priložnost, da bi dvoboj obrnili v naš prid. Za nas je bila to zagotovo najslabša tekma v dosedanjem poteku sezone, če štejemo še vse pripravljalne obračune, že od prve minute smo bili nekako v krču, stvari nam niso stekle. Treba bo narediti dobro analizo in najti razloge, zakaj je bilo temu tako, hkrati pa napake čim prej odpraviti. Že hitro nas namreč čaka začetek državnega prvenstva. Slovenska liga je zelo močno tekmovanje, sestavljeno iz kakovostnih ekip, ki imajo vse svoje cilje in ambicije. Vsako gostovanje bo zahtevno, tako da se moramo maksimalno dobro pripraviti na dvoboj s Krko. Poleg tega nas v tej sezoni čakajo še dvoboji lige prvakov, kar bo lepa izkušnja za to mlado moštvo, hkrati pa tudi svojevrsten izziv, saj bomo konstantno v ritmu dveh tekem tedensko. Gremo korak za korakom, s trdim delom in maksimalnim pristopom, ki bosta osnovi za vse naše aktivnosti.

Aleks Vlah, kapetan RK Celje Pivovarna Laško:S tekmo ne moremo biti zadovoljni. Na koncu se loterija strelov s sedmih metrov ni izšla v našo korist, tekmeci so bili bolj zbrani in so zasluženo prišli do zmage. Škoda je izgubljene lovorike, s katero bi bilo lepo začeti sezono, a ni časa za obžalovanje. Že jutri nas čaka nov trening, treba bo dobro analizirati ta poraz in se iz njega čim več naučiti, hkrati pa že takoj začeti odpravljati napake, ki so nas danes stale boljšega rezultata. V petek pa je pred nami nova priložnost za dokazovanje, želja je seveda ligaško sezono začeti z zmago.”

 

FOTO: SLAVKO KOLAR

Komentarji