Humanitarna akcija Ormožanov na tekmi 1. NLB lige

Današnja tekma 18. kroga 1. NLB lige med RK Jeruzalem Ormož in RK Dobova bo imela posebno humanitarno noto. Ves izkupiček tekme, ki bo odigrana v Veliki Nedelji, bodo Ormožani namenili 13-mesečni Neži iz Središča ob Dravi, ki se bori s cerebralno paralizo.


Stroški za zdravljenje mlade Neže so enormni, zato so se v Ormožu odločili, da Neži pomagajo humanitarno. Humanitarno akcijo “Gradimo prihodnost Neži” združeno organizirajo Lista GPS (Gradimo prihodnost skupaj), Navijaška skupina ORMOŽANI, Civilna iniciativa Ormož in RK Jeruzalem Ormož.

Tekma med Ormožem in Dobovo bo imela še poseben naboj, saj se obe ekipi borita za obstanek v ligi. Dobova, ki na lestvici za Ormožani zaostaja le 1 točko, bo na današnji tekmi iskala pomembni točki za obstanek. Rokometaši Ormoža pa si nadejajo polne dvorane in izjemnega vzdušja v dvorani ŠD Velika Nedelja.

K dobrodelnosti pa pozivamo tudi ostale vrhunske športnike, kolektive ter podjetja da pripomorejo z artikli ali donacijami na TRR. Za podaritev in donacije pa je kontaktni mail: gpsormoz@gmail.com.

Tekma bo na sporedu danes ob 19.00 uri v Veliki Nedelji.

FOTO: Facebook Rk Jeruzalem Ormož

 

Komentarji