IMAMO PRVEGA ZMAGOVALCA IZBORA!!!

Prvi izbor za naj igralca kroga je presegel vsa naša pričakovanja, za kar ste zaslužni prav vi, dragi bralci in bralke! HVALA VAM! Imamo zmagovalca v izboru za NAJ IGRALCA 18. KROGA – to je vratar RD Urbanscape Loka, Jošt Juričan!


Izmed 2.057 glasov jih je zmagovalec Jošt Juričan prejel kar 966, kar znese 46 % vseh glasov. Najbližjega zasledovalca Simona Stoparja iz RK SVIŠ Ivančna Gorica je prehitel za kar 214 glasov (752).

Proti Krki je Juričan svojo ekipo držal v igri skozi celotno srečanje. V ključnih trenutkih je s svojimi obrambami stopil v ospredje in vlil samozavest svojim soigralcem, ki so na domačih tleh premagali Novomeščane z rezultatom 29:28 (17:14). Ravno zadnja obramba NAJ IGRALCA 18. KROGA je pripomogla k temu, da sta dve točki ostali v Škofji Loki!

Jošt Juričan po tekmi proti Krki: “Fantje smo se trudili skozi celotno tekmo in zelo dobro igrali v obrambi, na koncu pa je jeziček na tehtnici z mojo zadnjo obrambo preprečil Krki, da bi prišla do točke. Zmage sem zelo vesel, čestitam pa tudi Krkašem za odlično borbo.”

Na tretjem mestu je glasovanje zaključil Gal Cirar (RK Trimo Trebnje) s 191 glasovi, medtem ko sta si 4. mesto razdelila Bojan Čudić (RK Jeruzalem Ormož) in Aleks Kavčič (RK Gorenje Velenje) – oba sta prejela 74 glasov. 

  

Komentarji