Intervju z Zormanom: Glava in psihologija sta najpomembnejši

Na portalu Balkan Handball so pred potovanjem Kielc v Paris na povratni obračun četrtfinala Lige prvakov naredili krajši intervju z Urošem Zormanom, novopečenim pomočnikom slovenskega selektorja Vujovića. Kaj bo v dvoboju proti PSG-ju odločalo in kako so se na dvoboj pripravili v Kielcah?


“Glava in psihologija, to sta najpomembnejši stvari za povratno tekmo. Igrati moramo, kot da ni prednosti 10 golov, ki smo si jo priigrali na prvi tekmi. Nasprotniki bodo na tekmo vstopili kot hijene,” je povedal pomočnik trenerja Kielc Uroš Zorman.

Kaj v Kielcah pričakujejo kot as iz rokava PSG-ja? “Mislim, da nas bo Raul Gonzalez poskušal presenetiti, morda bo spremenil obrambno taktiko, ne vem. Še vedno vemo vse, kar igrajo to sezono, pa tudi to, da oni poznajo naš način igre. V tej tekmi bo miselnost igrala ključno vlogo, zato je še prezgodaj razmišljati o uvrstitvi na finalni turnir,” je Zormanovo razmišljanje pred povratnim obračunom potrdil Luka Cindrić.

Sprememb pri Kielcah ne bo dosti je potrdil Uroš Zorman: “Nič ni treba spreminjati. Vse bo odvisno od obrambe. V napadu pa bo potrebno zmanjšati število napak. Če nam uspe, se nimamo česa bati.”

“Verjamem v fante in vem, da bodo dali vse od sebe,” je zaključil Uroš Zorman.

Komentarji