Ivan Laljek: “Igrali smo slabo in zasluženo izgubili”

Na zaostali tekmi 7. kroga Lige NLB so rokometaši RK SVIŠ Ivančna Gorica pred domačimi navijači presenetili ekipo RD Riko RIbnica. Rokometaši SVIŠa so po dobrih 20. minutah igre prevzeli pobudo na igrišču in bili boljši nasprotnik. Ribničani so se v 45. minuti sicer popolnoma približali (20:20), a so domačini na krilih navijačev ter vratarja Jake Glavana, ki je zbral izjemnih 17 obramb ohranili celo kožo ter slavili z rezultatom 27:25.


Jaka Glavan, vratar RK SVIŠ Ivančna Gorica:
“Že pred tekmo smo vedeli, da lahko konkuriramo igralcem Ribnice, saj nam ustreza njihov slog igre, ki je malo počasnejši zaradi telesno močnih igralcev. V končnico smo uspeli priti z minimalno prednostjo in tokrat se nam je končno posrečilo zmagati pred domačimi gledalci. Čestitke ekipi za zasluženo zmago.”

Ivan Laljek, rokometaš RD Riko Ribnica:
“Za nami je prva tekma v drugem delu sezone, zaostala tekma s SVIŠ-em. Domači so zasluženo zmagali. Čestitam jim, bili so borbeni. Mi smo imeli težave v obrambi in napadu, dobili smo preveč zadetkov in imeli preveč tehničnih napak v napadu. Igrali smo slabo in zasluženo izgubili. V nadaljevanju prvenstva se moramo zbrati in popraviti igro in svoje napake.”

FOTO: Katja Markovič / RK SVIŠ Ivančna Gorica

Komentarji