Ivić: “V vsako tekmo moramo vstopiti maksimalno”

Celjani so osvojili tretji par točk v državnem prvenstvu, po visoki zmagi nad LL Grosistom Slovanom in tesni nad Slovenj Gradcem so danes rokometno mero vzeli še tekmecem iz Škofje Loke.


“Najprej bi rad čestital soigralcem in strokovnemu vodstvu za zmago, ki smo jo dosegli. Prav tako čestitke Urbanscape Loki za borbo od prve do zadnje minute. Čeprav smo visoko vodili, se tekmeci niso predajali, igrali so moško in športno. Pri njih nam gotovo ne bo lahko. Videlo se je, da moramo v vsako tekmo vstopiti maksimalno. Nismo jih podcenjevali, tudi zaigrali smo kot znamo, manjkalo pa nam je morda malce želje. Na koncu smo zaigrali odločneje in zasluženo visoko zmagali,” je po suvereni zmagi nad Loko povedal igralec tekme in vratar Celja Filip Ivić.

“Celjani so izkoristili daljšo klop, mi smo sicer tekmo dobro začeli, po dvajsetih minutah pa smo začeli delati nerazumljive napake v napadu. Domači so to izkoristili in z nasprotnimi napadi že v prvem polčasu naredili visoko razliko, ki jo je bilo v drugem polčasu nemogoče loviti,” je poraz proti Celju komentiral igralec Loke Matevž Jesenko.

FOTO: Gregor Katič

Komentarji