Čotar: “Pokopal nas je nekdanji igralec”

Mariborčani so dosegli drugo zmago, po uvodnem uspehu nad Butan plin Izolo in porazu v Kopru so na domačih tleh ukanili novince iz Ljubljane, ki so v dosedanjem delu izgubili proti Velenjčanom in igrali neodločeno z Izoljani.


“Tokrat so me fantje, za razliko od gostovanja v Kopru, poslušali. Mislim, da bi mogli tekmo odločiti še nekoliko prej. Na sredini drugega polčasa smo že vodili za pet golov, morali bi povesti za šest golov, a smo spet naredili nekaj tehničnih napak in Ljubljana se je vrnila v igro. Nato smo postali nekoliko živčni, roka se je zatresla, a se je vse dobro končalo. Zelo dobro smo odigrali predvsem v obrambi, odlično pa je branil Mark Ferjan,” je po prvi domači zmagi v prvenstvu povedal trener Maribora Siniša Markota.

Bojan Čotar, trener Ljubljane:
“V nekih segmentih so fantje glede na tekmo z Butanom plinom Izolo naredili korak naprej. Še vedno v najbolj neprimernih trenutkih naredimo največ napak. To velja tako za obrambo kot tudi za napad, ko zapravimo čiste, neovirane strele. Pokopal pa nas je nekdanji igralec Ljubljane, Mark Ferjan.”

Komentarji