Iz tabora Gorenja: Vsi poznamo vse

Pred današnjim derbijem so v Gorenju prepričani, da lahko Celjanom vzamejo točko ali celo dve. Če bo res temu tako, se bomo lahko prepričali od 17. 30 dalje. Tekma bo tudi v neposrednem prenosu na RTV SLO 2. 


Velenjčani so v nedeljo v Srbiji zabeležili prvo evropsko zmago v letošnji sezoni, in sicer so v Pokalu EHF premagali ekipo Metaloplastike z 32:24. Časa za počitek pa niso imeli na pretek, saj jih danes že čaka nova težka tekma. Benjamin Zbičajnik, pomočnik trenerja RK Gorenje Velenje, je napovedal hud boj za ligaške točke. Zaveda se, da se ekipi poznata do potankosti in da tu ni nikakršnih skrivnosti: ”Na tekmo s Celjem se pripravljamo enako kot na vse ostale. Pogledali si bomo video analizo, čeprav nasprotnika že dobro poznamo. Tekmo bomo začeli stoodstotno in maksimalno angažirano. Tekmeci se med seboj zelo dobro poznamo, tako da med ekipama ni nobenih večjih skrivnosti,” pravi Zbičajnik, ki ve, kaj pomeni derbi.

“Tekma med večnimi rivali daje še poseben naboj in menim, da se bo zmage veselila ekipa, ki bo imela boljši dan in psihična pripravljenost posameznikov na samo tekmo. Lepo vabim tudi vse naše navijače, da nas pridejo podpret v Celje in so naš osmi igralec,” je zaključil pomočnik Zorana Jovičiča. 

6. KROG 1. LIGE NLB

sreda, 9. 10. 2019
17.30 RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – RK GORENJE VELENJE
19.00 RD RIKO RIBNICA – RD KOPER

petek, 11. 10. 2019 
19.00 RK TRIMO TREBNJE – RD URBANSCAPE LOKA

sobota, 12. 10. 2019
18.45 RD BUTAN PLIN IZOLA – MRD DOBOVA
19.00 RK SLOVENJ GRADEC 2011 – MRK KRKA

prestavljeno na sredo, 30. 10. 2019
RK JERUZALEM ORMOŽ – RK MARIBOR BRANIK

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO:  

Komentarji